A HORIZONT Építőipari és Kereskedelmi Kft 1991-ben alakult jogelőd nélküli vállalkozás. A társaságot négy magánszemély alakította, mely azóta is teljes mértékben magyar tulajdonú. A Cég alapításának elsődleges célja a magántőke által támasztott építőipari igények mind teljesebb kielégítése volt.Az első megbízás keretében egy budai hatlakásos társasház kulcsrakész megépítésére került sor. Már itt felmerültek olyan igények, amelyek az akkori értelmezés szerint még nem tartoztak szorosan az építőipari cég tevékenységi körébe, (medence építés, kertépítés, stb.) de jelezték a következő években várható mind komplexebb beruházói elvárásokat.

Talán a szerencse, talán az elvégzett munka elismerésének köszönhetően a megalakulástól kezdve nem volt szükség a HORIZONT Kft reklámozására, az újabb és újabb megbizatások döntő többsége korábbi munkák beruházóinak ajánlása, valamint építésztervezők ajánlása alapján került a Céghez.

A szervezet fő profilja az építőipari fővállakozás, illetve a generálkivitelezés.

A HORIZONT Kft dolgozói gyakorlott – jellemzően diplomás – szakemberek, akik munkájukat magas színvonalon, szakmai elhivatottsággal végzik.

Ezt bizonyítja, hogy Megbízók között számos külföldi állampolgár ( svéd, német, orosz, angol)is megtalálható volt az évek során.

1996-ban még csak a távlati elképzelések között szerepelt, hogy a Céget továbbfejlesszük a nagyob szakértelmet, még gondosabb munkát igénylő szakterület irányába.Ezt a fejlesztést-fejlődést az élet hamarabb megoldotta mint gondoltuk, ugyanis olyan tömeges igény mutatkozott úszómedencék építésére, amelyre mi magunk sem számítottunk. Az évek során tucatjával építettünk kül- és beltéri, feszített és szkimmeres, csempés és fóliás medencéket is.

Jelenleg túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az ország egyik legnagyobb medence építő Cége lettünk, felhasználva a KEREX Kft elsőrangú uszodatechnikai berendezéseit.Gyakran építőipari vállalatok adnak megbízást medence építésre, ami azt bizonyítja, hogy az igényes munkákat korábban Megbízóink megelégedésére végeztük el.

Tevékenységünk az egész ország területére kiterjed.

Bízunk abban, hogy megismerve a HORIZONT Kft tevékenységét, eddigi munkáit, rövidesen Önt is Megbízóink között üdvözölhetjük.

Tisztelettel:

dr. Strobl András

c. egyetemi docens

ügyvezető igazgató

Bezárás